Home
Muziekdoosjes

Babydekens

Slingers

Knuffels
Antroposofische poppen
Warmtekussentjes
Info en contact

Info en contact

Algemene voorwaarden

De Vrolijke Vlinder is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 30232755.

Alle vermelde prijzen zijn in euro's inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Bij bestellingen boven de € 75,00 komen de verzendkosten te vervallen.

 

Bestellen

U kunt u bestelling doorgeven via e-mailadres info@devrolijkevlinder.nl. Vermeld duidelijk uw naam en adres en wat u wilt bestellen. Uw bestelling wordt per mail bevestigd met daarin het totaalbedrag inclusief verzendkosten. Uw bestelling wordt na betaling zo snel mogelijk verzonden, in ieder geval binnen twee weken. U kunt de artikelen ook op afspraak afhalen in Bilthoven en contant betalen (dan betaalt u uiteraard geen verzendkosten).

 

Betaling

Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag inclusief verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden op girorekening NL45INGB0005218586 t.n.v. P. Huussen te Bilthoven. U kunt de artikelen ook op afspraak afhalen in Bilthoven en contant betalen (dan betaalt u uiteraard geen verzendkosten).

 

Verzenden

Verzendkosten zijn op basis van TNT posttarief. Voor brievenbuspost geldt gewoon het tarief naar gewicht. Voor pakketpost is dat € 6,95. Dit geldt alleen voor leveringen binnen Nederland. Voor bezorging buiten Nederland gelden speciale tarieven, neem hiervoor contact op met info@devrolijkevlinder.nl. U kunt de artikelen ook op afspraak afhalen in Bilthoven. Uiteraard worden er dan geen verzendkosten in rekening gebracht.

 

Levering

Levering vindt plaats na volledige betaling van de artikelen plus verzendkosten. Afhankelijk van de drukte kunt u uw bestelling binnen twee weken thuis verwachten. In overleg kan dit eventueel ook sneller. De levertijd van een specifiek voor de klant gemaakt product zal met de klant overlegd worden. Wanneer de levering langer op zich laat wachten, zal zo snel mogelijk contact worden opgenomen. Als u wilt dat de bestelling naar een ander adres wordt gestuurd, dan kunt u dat bij uw bestelling aangeven.

 

Diversen

Verzenden is voor risico van de klant. Kleuren kunnen afwijken van de getoonde afbeeldingen door de kleurinstelling van uw beeldscherm of door de lichtval. Retourzenden op kleurafwijkingen kan ik dan ook niet accepteren. Maten zijn indicatief, het betreft handwerk en de maten kunnen ietsje afwijken.

Retourneren is alleen na mail/telefonisch contact mogelijk binnen 7 dagen en retourzendingen zijn altijd voor rekening van de klant. De het artikel dient onbeschadigd te zijn. Heb je een onbeschadigde doos, maar toch schade aan het artikel zelf, neem dan binnen 24 uur contact met mij op.

 

Aansprakelijkheid

De Vrolijke Vlinder is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen.

 

Wijzigingsrecht

De Vrolijke Vlinder behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar webwinkel tussentijds te wijzigen.

Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van De Vrolijke Vlinder.

Op alle overeenkomsten, gesloten met De Vrolijke Vlinder, is Nederlands recht van toepassing.

 

Annulering

U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 8 dagen na het plaatsen van de order te annuleren zonder extra kosten. Als u de geannuleerde bestelling al betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug. Indien u de bestelling niet binnen 8 dagen heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen, dan bent u betalingsplichtig. Als het bestelde al verstuurd is, mag u het retour zenden en krijgt u uiteraard uw geld terug, de verzendkosten heen en retour zijn voor uw rekening.